счетоводни услуги, варна

On-line счетоводство от "Игнатов Консулт" ООД

онлайн счетоводство

On-line счетоводство – улеснен начин за комуникация между счетоводна кантора ИГНАТОВ КОНСУЛТ, нейните клиенти и държавните институции. Нека заедно се възползваме от така бързо развиващите се нови технологии. ИГНАТОВ КОНСУЛТ разполага с цифрови сертификати за универсален електронен подпис с който може да ви представлява пред НАП, НОИ, НСИ, Инспекция по труда и Агенция по Вписванията подавайки от Ваше име всички задължителни справки, формуляри и декларации. По този начин си спестяваме взаимно много време и пари, като не се налага всеки път да идвате до нашият офис, да подписвате и подпечатвате поредния документ, след това ние да го носим до съответната институция.

Предоставяме ви три начина за изпращане на първичната ви счетоводна информация:

  • ИГАНТОВ КОНСУЛТ идва на място във Вашия офис и взима необходимите документи;
  • Вие изпращате документите по куриер, поща или такси;
  • Сканирате документите и ни ги изпращате на office@ico.bg

Услуги, които предлага онлайн счетоводството:

1. Имате приходни фактури.
- ИГНАТОВ КОНСУЛТ поема изцяло издаването на Вашите приходни фактури, винаги когато трябва да издадете фактура депозирате заявка на office@ico.bg с данните на клиента, основанието по фактурата и сумата за плащане. Получавате отговор с издадената фактура в PDF формат, който може да си разпечатате или директно да препратите на клиента.

2. Имате разходни фактури
- Електронни фактури, които получавате по email - просто добавете и нашия email office@ico.bg, за да можем и ние да ги получим. - Електронни фактури, които изтегляте директно от сайта на фирмата доставчик, моля изпратете ни изтеглената фактура на office@ico.bg - Хартиени фактури – само трябва да ги сканирате или заснемете качествено с телефон и да ни ги изпратите на office@ico.bg или Viber +359886875374 директно от Вашия смартфон. - При желание от Ваша страна ИГНАТОВ КОНСУЛТ може да подготви платежно във Вашето интернет банкиране към всяка получена фактура, с което да я заплатите.

3. Документи свързани с Вашите служители, лесно и удобно.
- Депозирайте искане за сключване, изменение или прекратяване на трудови договори. ИГНАТОВ КОНСУЛТ ще изготви необходимите документи, ще ги завери в НАП и ще ви ги изпрати на електронната ви поща. Вие само трябва да ги разпечатате, подпишете и подпечатате и да ги връчите на работника; - Депозирайте искане за служебна бележка, удостоверение за доходи или друг документ нужен на Ваш служител, ние ще го оформим и изпратим на електронната ви поща в искания от Вас срок.

4. Електронно банкиране.
- Вече всяка банка предлага на своите клиенти безплатно интернет банкиране, простичък начин чрез който освен, че следиш по всяко едно време движението по сметките си, може и да нареждаш плащания в лева и валута от всеки компютър с интернет връзка. Ще отидем заедно до обслужващата ви банка, ще заявим достъп до интернет банкиране и от тук нататък ИГАНТОВ КОНСУЛТ ще подготвя Вашите платежни, Вие само ще ди потвърждавате и нареждате.

5. Казуси и запитвания.
- Изпратете Вашия въпрос или нова идея на office@ico.bg, екипът ни от професионалисти ще се запознае с конкретното запитване, ще направи необходимите проучвания и ще получите отговора на електронната ви поща.